Elektrostimulacija mišića

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Elektrostimulacija je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koji inducirajući strujne impulse stimulirašu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd. Upotrebljavaju se tri različite frekvencije talasa i frekvencija drenaže od kojih svaka utiče na različite predele tela i rešava različite probleme.

 

Električni impulsi, koji nisu neprijatni, dejstvom na mišiće dovode do “pasivne gimnastike”. Energiju za kontrakcije mišići crpe iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga, tako da se primenom elektrostimulacije može postići smanjenje obima delova tela za dva-tri centimetra (struk, bokovi, natkolenice itd.). Primenom neofaradske struje postiže se poboljšanje cirkulacije, ubrzavanje metabolizma, oksigenacija tkiva, eliminacija viška vanćelijske tečnosti. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela pa se u vrlo kratkom vremenu mogu primetiti pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vlo brzo redukuje celulit.

Učinci elektrostimulacije:

zena u farmerkama koje su joj velike jer je smrsala
  • smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tela, stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća
  • oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo
  • poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože te poboljšava njenu elastičnost
  • djeluje pozitivno na celo telo, uzrokuje izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava detoksikaciju, celulit se nakon toga vidljivo smanjuje

Preporučujemo tretman od 10 - 15 tretmana 3 puta nedeljno Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tečnosti, smanjiti unos soli i šećera u telo.

Elektrostimulaciju uspješno možemo dopunjavati i svim ostalim terapijama, pre svega sa ručnom anticelulit masažom, pakovanjima...

Elektrostimulaciju možemo koristiti i u cilju jačanja mišića i zatezanja kože.

Pročitano 12770 puta

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 103 gostiju i nema prijavljenih članova