LIPO DETOX tretman

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

LIPO DETOX TRETMAN
tretman celulita i masnih naslaga u četiri koraka 

Celulit nastaje usled nezdarvog načina života, stresa, nepravilne ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti, a može biti i genetski predisponiran. Pored zdarvog načina života veoma je bitna i kozmetička nega koja može dosta da pomogne u sprečavanju ovog "problema".

Lipo- detox tretman se radi u četiri koraka, tri koraka u salonu i jedan kod kuće. Svaki korak podjednako je važan, a ovakav spoj je veoma delotvoran.

U koraku 1 delujemo na kožu aktivatorom. Ovaj aktivator pojačava cirkulaciju, izbacuje toksine koji su odgovorni za nastanak celulita i omogućava lakši prodor sastojaka iz preparata koji sledi u koraku 2. Nanošenjem ovog preparata stimuliše se cirkulacija, povećava oksigenacija i ubrzava metabolizam ćelija kože. Nakon nanošenja aktivatora oseća se toplota, peckanje i pojavljuje ce privremena hiperemija tkiva. 

Korakom 2 delujemo na celulit u vidu body pakovanja kojim izbacujemo štetne materije u vidu crvenila, vlažne kože i peckanja. Ovim takođe delujemo na limfni sistem koji je bitan u razgradnji materija. Slimming krema, koja je glavni "akter" drugog koraka, sprečava razgradnju kolagena i elastina, deluje protivupalno, aktivira protok limfe i stimuliše lipolizu. Ovim korakom se pojačava hiperemija, peckanje i termički efekat. Nakon ovoga koža je kompaktna, glatka i vidljivo podmlađena. Vezivno tkivo je ojačano i zaštićeno od degradacije.

U završnom delu tretmana delujemo na celulit drenažnom kremom u vidu anti-celulit masaže od pola sata koja u kombinaciji sa aktivatorom i body pakovanjem daje potpuni efekat lipo-detox tretmana. Ovim se rešava problem zadržavanja vode u hipodermalnom tkivu, postiže se obnavljanje mrtvih ćelija kože i podsticanje imunološkog sistema ćelija kože.

Pobrojani koraci su faze u jednom tretmanu. Tretman traje do 90 minuta. Nakon tretmana u salonu, sledi četvrta faza koja podrazumeva nanošenje specijalnog preparata jednom dnevno (kod kuće) u periodu od oko mesec dana. Za uplaćenih 6 lipo-detox tretmana u Antiaging SPA studiju ovaj preparat dobijate na poklon.

Preporučen broj tretmana, koje iz iskustva dovodi do značajnuh rezultata, je 10. Posle 10 tretmana koža je glatka, vidljivo podmlađena, bez izgleda "pomorandžine kore", a vezivno tkivo zaštićeno je od degeneracije.

U toku tretmana dobićete i savete kojih se treba pridržavati da bi uspeh bio maksimalan. 

Uz prethodno nabrojano, postoji i mogućnst kombinovanja različitih tipova anti-celulit terapija u vidu paketa ili zasebno, o čemu se dodatno možete informisati i posavetovati sa osobljem Antiaging SPA studija. 

Zajedno ćemo sigurno naći najbolji način da pobedimo celulit.

 

*Kontraindikacije za primenu ovog tretmana su proširene vene, osobe za bubrežnim oboljenjima i trudnice.

Pročitano 4165 puta
Više iz ove kategorije « Elektrostimulacija mišića

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 162 gostiju i nema prijavljenih članova