Fileri

Hijaluron

Objavljeno u Fileri Pročitano 18716 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

U Anti-aging SPA centru možete naći sve vrste najpoznatijih hijalurona, od Restilana, preko Teosyal, do Dermyal i Princess-a. Koristimo isključivo sertifikovane, odobrene preparate. Tip preparata i količinu birate prema mogućnostima i afinitetima, a na nama je da ostvarmo Vaše želje.

Povećanje usana hijaluronom

Objavljeno u Fileri Pročitano 21397 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(2 glasova)

Odvajkada su ideal ženske lepote činile pune senzualne usne. Iako se ideal i trend ženske figure tokom vremena menjao, usne su bile i ostale predmet želja – muških i ženskih.Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Bezbolan tretman u Antiaging SPA studiju najkvalitetnijim preparatima garantuje onakav izgled kakav želite. Kod nas je lepota je stvar izbora, a ne sudbine.

Konture lica

Objavljeno u Fileri Pročitano 7946 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(2 glasova)

Sve osobe koje smatraju da bi izraženije jagodice ili brada, ili drugačiji oblik nosa mogli doprineti promeni njihovog izgleda mogu rešiti svoje dileme upotrebom hijaluronskih filera. Fileri su posebna vrsta preparata koja se može koristi za menjanje kontura lica i u tu svrhu se koriste preparati veće gustine.

Popunjavanje bora

Objavljeno u Fileri Pročitano 8360 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Koža je najveći organ čovekovog tela i ima niz značajnih funkcija uključujući i estetsku. Mnogobrojni faktori dovode do nastanka bora kao što su gubitak kolagena, elastina, gubitak masnog tkiva, dehidracija ćelija, uticaj gravitacije... Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se ubrizgava ispod bore. Postupak je jednostavan i bezbolan. Radi se veoma tankom iglom kroz koju se ubacuje odredjena kubikaža filera.

Povećanje hidrobalansa kože

Objavljeno u Fileri Pročitano 3778 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Neizbežno, kvalitet kože se smanjuje tokom vremena. Navike, geni, pa čak i vreme su faktori koji utiču na stanje kože. Na neke je uticaj veliki na druge je manji, ali za sve nas promena je (ili će biti) očigledna. Godinama stručnjaci pokušavaju naći način kao koži vratiti elastičnost, sjaj i mladost. Kompletan novi pristup u rehidrataciji i rejuvenaciji kože je preparatima Restylane Vital i Restylane Vital Light.

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 150 gostiju i nema prijavljenih članova