Anticelulit mezoterapija

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)
zenska zadnjica u kupacem kostimu, zena rukom stipa debeli sloj svoje koze i pokazuje odsustvo celulita zenska zadnjica u kupacem kostimu, zena rukom stipa debeli sloj svoje koze i pokazuje odsustvo celulita


Celulit je pojava koja može prouzrokovati niz negativnih fizičkih i psihičkih reakcija. Zbog toga celulit je potrebno eliminisati na vreme. Anticelulit mezoterapija je jedina medicinska metoda koja može trajno eliminisati celulit. Celulit se javlja u pubertetu i progresivno se pogoršava sa godinama. Najčešće se javlja na bokovima, nogama i zadnjici i ne javlja se samo kod gojaznih. Verovali ili ne,

češći je kod mršavih žena. Veoma često se javlja posle porodjaja i kod žena koje uzimaju kontraceptive, jer metabolički sistem ne može da se otarasi velike koncentracije estrogena.

Uzroci nastanka su mnogobrojni:

  • - nasledje - celulit se ne nasledjuje ali se nasledjuje sklonost ka celulituzenska noga bez celulita sa prislonjenom pomorandzom pored
  • - dehidriranost
  • - neadekvatna ishrana
  • - pušenje
  • - stres
  • - lekovi i to kortikosteroidi, diuretici, antibiotici, tablete za mršavljenje...
  • - fizička neaktivnost

U Antiaging SPA centru koristimo mezoterapiju kao neprikosnovena metodu za lečenje celulita, čak i onog najtvrdokornijeg. Nakon prve ili druge mezoterapije celulit se usitnjava pa se dva dana nakon svake mezoterapije preporučuje dobra anticelulit masaža (link). Ne preporučuje se kombinovanje mezoterapije sa ultrazvukom ili nekom aparativnom masažom.

Tretman se sastoji od serije uboda malim iglicama na celulitom zahvaćenoj regiji i aplikovanja minijaturnih doza aktivne supstance pri svakom ubodu. Rezultati su vidljivi nakon 2 do 3 tretmana, a za celokupni tretman potrebno je do 10 tretmana. Tretmani se rade jednom u nedelju dana.

Lipoliza i mezoterapija pomažu u oblikovanju tela. Npr. jastučići na bokovima, sedalna regija, veliki stomak i slično. Ovim se dosta gubi u obimu u kilogramima manje jer je salo znatno lakše od mišićnog i koštanog tkiva.

Aplikovani rastvori ne sadrže nikakve hormonske komponente već se sastoje od prirodnih supstanci koje sadrže enzime (lipolitike i fibrinolitike), vitamine, minerale, oligoelemente, aminokiseline, ekstrakte biljnog i ćelijskog porekla jednostavno sve što je potrebno problematičnoj koži.

zena u kupacem kostimu u vodi na moru

Pročitano 6672 puta

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 96 gostiju i nema prijavljenih članova