Lipoliza

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)
savrseno zensko telo savrseno zensko telo

Lipoliza je neinvazivna metoda, bez anestezije i ožiljaka, koja ne remeti svakodnevne aktivnosti osim u slučaju lipolize lica. Kada se radi lipoliza tada se ubrizgava čist Fosfatidilholin - veoma jak lipolitik koji uvlači vodu iz okolnog tkiva, masna ćelija bubri i prska. Medicinski je poznato da se ukupan broj masnih ćelija tokom gojaznosti ne uvećava (on je uvek isti). Uvećava se njihova zapremina. Zapremina i broj masnih ćelija su parametri na koje se deluje

lipolizom. Samim tim, kada se lipolizom smanji broj masnih ćelija u određenoj regiji to znači da je teže ponovo postići gojaznost na tim mestima. 

spric, igla i ampula sa mezoterapijskim koktelomNakon lipolize koža može biti blago otečena, crvena i bolna. Bol se može opisati kao kod upale mišića nakon jakog treninga. Bol iščezava sutradan, crvenilo nakon dva dana a otok traje nekoliko dana (5 do 7). Nakon toga može se početi sa masažom i limfnom drenažom. Neophodno je i uzimanje veće količine negazirane vode.

Metoda se podjednako primenjuje i kod muškaraca i kod žena koji imaju lokalizovane masne naslage a imaju želju da svoju figuru dovedu do perfekcije. Ali lipolizom se NE REŠAVAJU suvišni kilogrami. Osobe koje imaju višak kilograma prvo se tretiraju nutricionistički pa tek onda lipolizom.ubrizgavanje koktela za lipolizu u nogu pacijenta u cilju mrsavljenjazenska zadnjica sa obelezenim regionima gde se deluje mezokoktelima za lipolizu

Nakon pregleda i razgovora sa pacijentom lekar procenjuje delove tela gde se lipoliza moze raditi. Površina koja se tretira odgovara površini dve otvorene šake. Pacijent NE SME uzimati aspirin 2 dana pre. Posle tretmana preporučuje se veći unos tečnosti. Poželjno je da se pre podvrgavanja proceduri uradi krvna slika da bi se procenilo opšte stanje organizma.

Rezultati nisu odmah vidljivi. Samo 3% ljudi ne reaguje na lipolitike. Rezultati su individualni a broj tretmana zavisi od dobijenog rezultata posle prvog tretmana, a maksimalno sme da se uradi šest tretmana na 15 dana.

Moguća je pojava otoka ,blagog bola i crvenila. Razlog za nastanak ovakve reakcije je pucanje membrane masnih ćelija i retrakcija tkiva. Ovi simptomi su znaci upale povezane sa normalnim delovanjem lipolitika i preporučuje se limfna drenaža.

NE primenjuje se u trudnoći, za vreme dojenja, deci, dijabetesa, autoimunih bolesti, nekih kardiovaskularnih bolesti i kod osoba koje su alergične na vitamin B.

uporedni prikaz zenske zadnjice pre i posle lipolize i mrsavljenja

Pročitano 6827 puta

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 131 gostiju i nema prijavljenih članova