Mesoglow mezoterapija

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)
nasmejano zensko lice sa cvetom u kosi nasmejano zensko lice sa cvetom u kosi

Gubitak svežine, prolećno osvežavanje kože vitaminima posle dugotrajnog boravka u zatvorenim prostorijama, borba protiv slobodnih radikala, uklanjanje sitnijih bora oko očiju, usana, starenje i opuštena koža, indikacije su za primenu mezoterapijske procedure, poularno nazvane Mezoglow. Ova procedura odlaže primenu dermalnih filera jer regeneriše kožu lica, vrata i kapaka na potpuno prirodan način.

Mezoterapija primenjena posle ubrizgavanja filera produžava njihovo trajanje. Ovo je odličan tretman za eliminaciju finih bora oko očiju i usana.

zensko lice zapljusnuto vodom prilikom umivanja

Mezoterapija je medicinska tehnika koja se primenjuje u Evropi od sredine prošlog veka i predstavlja ubacivanje različitih lekovitih supstanci i ekstrata biljaka u površni sloj kože u ciljeu lečenja i estetike.

Mesolift i mesoglow su mezoterapijski tretmani lica različitim koktelima koji stimulišu metabolizam ćelija kože i usporavaju proces starenja.

ciscenje licaMesoglow je namenjen za regeneraciju kože lica i vrata kao i za anti-aging prevenciju. Podrazumeva unošenje multivitamina, minerala, hijaluronske kiseline i drugih sastojaka koristeći mezoterapijsku mikroinekcionu tehniku za lice, vrat, dekolte i šake.

Zrelija koža se karakteriše žućkastom bojom, borama i visećom kožom. Gubitak elastičnosti postaje vidljivo već u kasnim dvadesetim jer tada počinje i smanjena produkcija elastičnih vlakana i kolagena. Dešavaju se i druge promene u smislu smanjenja cirkulacije, smanjene oksigenacije i redukcije volumena mišića kao i masnog potkožnog tkiva lica. Kao posledica svega u tridesetim lice gubi jedrinu, okruglast izgled i postaje zaravnjeno, a oval lica nejasno definisan. Ove promene u mnogome zavise i od stila života, nege, izloženosti sunčevom zračenju, i sl. Zbog ovoga je od velike važnosti da se na vreme počne sa negom.

Mesoglow je lagana, nehiruška procedura koja zaista zaustavlja proces starenja ćelija kože, pomoću koje unosima anti-oxidante, vitamine, minerale i amino kiseline u derm u cilju ishrane, odbrane i regeneracije kože. Time podstiče produkciju kolagena i elastina i stimuliše metabolizam ćelija kože. Uz sve ovo postiže se:

zensko lice pregledano od strane lekara koji nosi plave rukavice-Prevencija pojavih prvih bora

-Redukacija bora

-Intenzivna regeneracija dermisa

-Visoka hidratacija kože

-Anti-oksidativni protektivni efekti

-Održavanje biološkog kožnog balansa

-Intenzivna ishrana kože

-Sjaj kože

crtez poprecnog preseka koze sa iglom koja ubrizgava koktel pod kozuTankom iglicom, toliko tankom da čak ne izaziva ni krvarenje, dovoljno duboko da prodje bazalnu membranu epiderma, koža se hrani i stimuliše. Serija sitnih kapljica ostaje na površini kože i zatim prodire kroz mikrootvore na mesto dejstva. Mesoglow se radi na celoj površini lica uključujući i gornje i donje kapke.

Broj tretmana jezavisi od toga šta se želi da se postigne: jedan tretman dovodi do vidljivog osveženja kože, a serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od nedelju dana daje značajno povećanje elastičnosti kože.

Tretman nije bolan, već daje sitan osećaj bockanja i prijatnosti. Nema iritacija, crvenila niti modrica.

U Antiaging SPA centru primenjuju se renomirani preparati, koji daju vidljive rezultate.

ampule sa mezoterapijskim mesglow koktelom

Pročitano 4222 puta

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 151 gostiju i nema prijavljenih članova