Anticelulit masaža

Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Celulit je jedini verni pratilac koga svaka devojka želi da se reši. Pored estetskog on predstavlja i zdravstveni problem naročito ako je prisutan duži vremenski period. Osim što otklanja slojeva celulita, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanu cirkulaciju, ishranjeniju i zategnutiju kožu i osećanje zadovoljstva što ste se rešili jednog problema.

slika koja ilustruje uklanjanje celulita kao skidanje unihopazena lezi na boku sa cvetom zadenutim u gacicama na kuku bez iole celulita

Protiv celulita uspešno se može boriti anticelulit masažom. Idealan trenutak je dan nakon završetka mesecnog ciklusa jer je tada pa u narednih 10 dana nivo estrogena u telu najniži pa su rezultati same masaže najbolji.

Anticelulit masažom se podstiče cirkulacija i protok limfe, pokreti prilikom masaže su energicni i snažni, ali nikako do te mere da se pojave modrice (krvni podlivi). Najbolji efekti se postižu kada se krene od stomaka, a u cilju širenje velikih limfnih kanala i krvnih sudova kako bi oni mogli da prihvate povecanu kolicinu krvi i limfe iz nogu kada se krene sa njihovom intenzivnom masažom. Minimalan broj tretmana za eliminaciju celulita je 10.

Tinejdžerke koje imaju celulit imaju ga više i teži je za obradu nego kod žena u zrelom dobu. Korišćenje i najkvalitetnijih krema samo po sebi nije dovoljno za eliminaciju celulita, a dijeta sama po sebi nije način za eliminaciju celulita. Bez masaže ovo će učiniti samo da se celulit još više veže za mišić.

Dobri rezultati postižu se samo onda kada uz dobrog terapeuta i kvalitetne kreme i Vi uložite dobru volju u eliminisanju loših navika. Zato je Anti-aging SPA centar Niš uvek sa Vama.

zana pokazuje celulit na zadnjici stipanjem debelog sloja koze

 

Pročitano 4753 puta

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 123 gostiju i nema prijavljenih članova