Biološki tretmani lica

Biološki tretmani lica (6)

Biološki tretmani se baziraju na primeni visoko koncentrovanih preparata kao što su voćne kiseline, hialuron, čokolada, vino i sl, koji imaju za cilj regeneraciju, oksigenaciju, lifting i hidrataciju kože. Mogu se sprovoditi tokom cele godine. Mogu se primenjivati kod svih tipova koža, a najveći učinak se vidi kod zrele umorne i hiperpigmentovane koze.

Preporuka eminentnih strucnjaka iz oblasti dermatologije je da se tretman lica radi jedan do dva puta mesecno u zavisnosti od tipa kože.

Tretmani za intenzivnu hidrataciju kože lica

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 1131 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Zbog izloženosti svakodnevnom stresu, UV zračenju i ostalim faktorima zagađenja, koža lica najviše trpi. Ako primećujete da Vam se koža lica bolno zateže, da Vas pecka i da je primetno suva, krajnje je vreme je da je nahranite i hidrirate.

Tretman za oksigenaciju kože lica

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 803 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Tretman za oksigenaciju kože lica snabdeva kožu supstancama kao što su inkapsulirani kiseonik, kompleks tri čaja, alge itd., koje štite epiderm od slobodnih radikala, eliminišu toksine i regenerišu tkivo. Nakon tretmana, promena u teksturi, boji i izgledu kože je veoma vidljiva! Ovaj tretman posebno se preporučuje osobama koje dosta vremena provode u zatvorenom, kao i pušačima!

Regenerativni tretman

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 1170 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Regenerativni tretman lica, intezivne hidratacije namenjen je svim tipovima kože, a po najviše koži koja je izložena stresu, aerozagadjenju, klimi zatvorenih prostorija i UV zračenja. Ova vrsta tretmana neophodna je tokom svih godišnjih doba a najviše s kraja zime. Tada je koža izložena nepovoljnom uticaju vetra, kiše, hladnoće a pre svega česticama prljavštine.

Hemijski piling i Aha kiseline

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 1136 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Hemijski piling je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože, koja daje dugotrajne efekte. Procedura se sastoji u nanošenju određenih medicinskih preparata na kožu radi kontrolisanog skidanja slojeva u cilju regeneracije. Efekti koji se dobijaju korišćenjem hemijskih pilinga još uvek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode podmladjivanja kože.

Tretman lica algama

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 1499 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Tretman lica algama pored osnovnog svojstva hidratacije ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da je namenjen svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti-toksično. Pomoću alga-tretmana Vaša koža će povratiti izgubljenu vlažnost i vratiće joj se sjajan i zdrav izgled. Alge poseduju visok stepen biološki aktivnih materija i sadrže mnoštvo esencijalnih aminokiselina, belančevina, vitamina grupe b,a,c,e, minerala, i oligo elemenata.

Tretman lica matičnim ćelijama

petak, 13 decembar 2013 Objavljeno u Biološki tretmani lica Napisala Pročitano 907 puta
Molimo Vas da ocenite ovaj članak. Vaša ocena nam puno znači!
(1 Glas)

Tretmanom matičnim ćelijama poboljšava se "arhitektura" kože, povećava proizvodnja kolagena i elastina čime se intenzivno pojačava prirodno "punjenje" dubokih bora. Ovaj program posebno će pomoći osobama koje koriste botoks kako bi produžio njegove učinke.

Kontakt

ADRESA

Antiaging SPA studio

bul. Nikole Tesle 57

18000 Niš

GPS koordinate:

N43^20'0.5'',E21^53'31.0''

 

TELEFONI

018/588-699      

060/588-6990 

EMAIL

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Who's Online

Ko je na mreži: 157 gostiju i nema prijavljenih članova